Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Friday, 9 December 2011

Selamat Tinggal Aku Nak Bercinta

Assalamualaikum rendangpop dan karipop.
APE POP POP POP NIH??!!!!

Aku straight to the point. hoh. Aku ada pengakuan.

I had a crush :3

Dengan sapa? Jap. 

apa ekau merapu nih?

Semakin hari, minat aku untuk blogging membuak-buak. 

Tapi..

*lagu sedih*

bila inspirasi aku, Iron Gal kata beliau nak rest kejap (ada ke?) beliau akan jarang blogging selepas ini, aku pulak down.

Merajuk la aku konon. haktuii.

Aku pun beralih kepada Tumblr.
Semakin asyik aku dengan menatang itu..
Aku sedar semakin hari aku semakin jatuh hati jepada seorang mamat ni.
Wajahnya agak tampan.

Rambut blonde.

Suka bela tikus.

Dulu aku crush kat betsfriend dia.
Ish3.
Dia clumsy sikit.

Takut spider pulak tu.

Kitorang ada minat yang sama. Aku dan dia suka chess.

Namanya
.
.
.
.
.
Haron Wasli.

Tapi abah aku lebih prefer panggil dia Ron Weasley.



alala. tomeyynya diewrrrrr =.=


oh oh :O To be honest, my Tumblr crush is



Empunya blognya aku tak berapa kenal tapi beliau fanatik Harry Potter, sama seperti aku, dan Maria Elena.
*bangga* oh dan Iron Gal juga. *makin bangga* *kembangkempishidong*

Selamat tinggal?
Huai?
Oh. Aku mungkin bakal berhenti blogging di blogspot. And move on to Tumblr instead.
I'm not sure if this is a final decision. So, kepada pengunjung akan datang yang tangtiba TERjatuh hati, maafkan daku. Aku bukan untukmu.



Au Revoir






No comments: