Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Thursday, 15 December 2011

SAYA, BELOG BUDAK KECIK


Assalammualaikum warga kota dan sapa-sapa yang membaca!

See the header? Yeah he's the famous Ben Ashaari. Yeah, latest entri ada kata yang maybe, just maybe that would be the last but err apparently it wasn't.

So, aku join la segmen braderr ni.


Now, let's not talk much and get started.

Aku dilahirkan di dunia ini 14 tahun lepas dan diberi nama Nur Lailatul Qadriah binti Mohd Isnadi. Alkisahnya tarikh aku lahir jatuh pada 30 Ramadhan. Alhamdulillah. Atok kasi nama tu. Ada jugak sisi ayu aku. (puh-lease) . Tapi TAK PERNAH dibuatnya Mama, Abah, Adek dan kaum kerabat aku panggil aku Laila, Qadriah or so on. Instead, satu nama yang takda kaitan langsong; Eda.
So some called me Laila Majnun, Laila Isabella (Oh myy), Qaisy dan Laila (seriously?) , Hey There Delilah (whassup bruh?), Kasihnya Laila.. Yeah. You name it.

Di alam maya, aku lebih dikenali sebagai Kamenrider. And oh aku guna Qadriah sebab entah jarang kot guna nama tu. Maka terciptalah Kamenrider is Q.

Jyeah I'm a Sarawakian. Aku nak sangat kerja dengan a real life Det. MacTaylor. Sekarang sedang memerah otak di SainsKu. Next year PMR!

Kenapa aku blogging? Mak aih. Payah gak.
Hrmm.
Dalam kelas aku, aku sangat pendiam dan pasif. Why? Because I am somehow out of their league? Sorta.
Mostly because aku perlukan sangat-sangat satu medium untuk aku kongsi tentang apa yang aku rasa and aku tahu ada banyak lagi orang yang lalui benda sama.
High school sucks dude. Seriously.
But there's also the awesome side of it though.
And here is where I'll share.

Kenapa aku nak orang kenal blog aku?
Because I want to be heard! Yeah call me a freakin attention whore.
And I want to share :) 

Itu saja untuk segmen. Fuhh.

Aku sekarang masih berteka-teki sama ada nak quit blogging atau tidak.

Lemme think. Dalam lima hari lagi kot.


Till then,

Adios







7 comments:

ahsfantasy24 said...

Ben tak tipulah,
Memang comel ! :)

Qadriah M Isnadi Khallid said...

comel? i prefer 'handsome' sebenarnya. thanks, tho!

Clara said...

salam perkenalan

sedaplah nama kamu. Lailatul Qadriah. Unik. mcm nme clara... hoohoho..

apa2 pown. Slmt berblogwalking ^^

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

http://cerytara.blogspot.com/2011/12/aku-sahabat-yang-jahat.html

Berita Dari Keyboard said...

Datang dari segmen abg ben :)

dah follow blog awakkk :)


http://keyboardsichipsmore.blogspot.com/

eischa cokeletz said...

dtg dari segmen abg ben jugak ^_^
awk , sye dtg ! follow awk skali ,
belog chomell . shuke ! ♥
ade mse dtg sini k ? :)

http://eischacokeletz96.blogspot.com/2011/12/kawan-baru-d.html

~syahirah~ said...

hyep!
dari segmen abg ben
salam perkenalan~
comel la blog awak
kalau free jenguk laa blog kite,

ainsyahirah123.blogspot.com

~syahirah~ said...

hyep!
salam perkenalan
dtg dari segmen abg ben
ade mase jenguk la belog kite..

ainsyahirah123.blogspot.com