Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Tuesday, 29 November 2011

Inspira

Assalamualaikum makcik-makcik yang menggulung popia.

Semestinya anda dan anda semakin merindui the crappiness of my words. Oh yeah. Love ya too man.
Akhirnya genap sudah empat bulan aku bergelar blogger tak berapa nak bertauliah.
Here at Kamenrider is Q, I've been expressing and sharing almost everything . In fact, some of them are things which I'm err afraid to let out. This is kinda like my voice.

And how was I inspired, again?

Trimas sedozen untuk kawan aku, Athirah yang memberi sokongan padu dan jitu untuk aku. Beliau kata sarcasm aku tak tak patut disia-siakan. Ye ke sarkastik ke? hoho

Mula-mula aku memang agak noob tapi thanks to bro Rafi Nilhan aku berjaya renovate blog ini.

Aku akhirnya punya IDENTITI.

Blog ini kisah aku dan apa yang berkisar dengan aku.

Dan Kamenrider itu aku sebab aku suka tonggeng   tunggang motor.

Trimas sebaldi jugak buat Tikot dan Kak Zaza yang kata aku ni inspirasi kononnya. Kembang kempis idong aku tatkala membaca post kalian. ahaks.


Dan last sekali trimas sebesen buat Iron Girl dan Umie Artoqimie, dua blogger Melanau yang buat aku bangga dan semakin bersemangat nak blogging.

Ya guys make my day!
terbaek!

ohoho. jiwang pulak

Sekian.

Adios.

4 comments:

tieykah_97 said...

wei,,thanxz..=)

NISA GAY said...

sama2 daun keladi.hehe

Qadriah Mohammad said...

@tieykah_97 . sama2 :D

Qadriah Mohammad said...

Kak Nisa you rawk bebeh!