Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Monday, 24 October 2011

Kerana Ia Sudah Bermula!

hola amigos!
aku dok bedal je. tak tau benar mahupun kelentong semata-mata.

Maka dengan ini, saya empunya blog yang tidak seberapa,
ingin menyatakan bahawa
FINAL EXAM JUST ENDED, BEBEH!!!!
OH YEAH!
wajah seorang noob buat muka bajet ohsem

As soon as the teacher said,
"Time's up. Please put down your pencil. Collect the exam papers please.",
The whole class literally scream out loud. The entire class of 2 Alfa ya memang pergh gila-gila shouted
MERDEKA!!!
Ala-ala peristiwa Pengisytiharan Merdeka gitu.
ahaks *ketawa gediks. stop it Lailaaaaaa.

Last paper, Geo. Tak susah yet tak senang. 

Tengah memikrkan hape kejadah aku nak buat.
And oh. I talked to him. After almost two pathetic-but-fantastic years in this school finally, I talked to him. Six simple words.
"Kamek berik ngan kak ****** tadik"
And he replied,
"Okay, makseh." *smile*
:3
Bro, you look much much smarter with that blazer so pretty pretty please don't you ever think of lettin it go. You're a leader for sure. Undeniable. I realize that somehow it's not the right time for you to tell the whole thing. It's okay. Take your time. I won't mind. Seriously.
Saya sangat bangga jadi ahli rumah Sapphire :D
I know this post is kinda cheesy but takpetakpe. Kawe pehe. Btol ke idok nih? =.=
No matter what, this annoying budak will be right behind you. (Hek eleh. Ye la tu)

Hence, I'm getting desperately clueless right now. (Skematik letronik punya dengan hence-hence)
Since we've finished our syllabus but still, our teachers mentioned about continuing on form three's syllabus. Yeah, they DID. Tapi blom.
Umpama terkapai-kapai aku tatkala waktu prep mulai tiba dek kerana aku ketandusan ilham perihal perkara yang semolek-moleknya hendak dilaksanakan. Credits to bahasa sastera aku yang macam merapu itu.

And oh I'll be leaving you, dear BlogTumblrTwitterFacebook dan segalaa yang berkaitan dengan alam maya yang serba fana. Huwaaaaaaaa.
Kem pulak besok! Aku jadi askar paksa :(

Dah. Idea kering. Hanyalah sebuah entri untuk apdet.

Maaf, aku seorang noob atau jakun yang sangat ketara.

Assalammualaikum.
"Kerana dirimu begitu berharga"
maaf. Ini ad-free punya site.

P.S. Hari Khamis ini hari jadi Mbok tersayanggggg, Sharifah Najihah binti Wan Mohd Salleh :)
happy becoming birthday, Mbok. Kelak kamek duak Didi polah surprise.




5 comments:

niesasukasuki said...

gud luck ktk !

Qadriah Mohamad Isnadi said...
This comment has been removed by the author.
Qadriah Mohamad said...

trimas!

syakey said...

fuhh fuhh fuhh. jeles menapak dalam diri ini

slamat bercuti!!!

Qadriah Mohamad said...

trimas @syakey! ni pun x brp nak cuti. pmr nxt yr :/