Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Wednesday, 19 October 2011

Annoying Much?

yo guys.

wazzzzzzzuuupp? #annoying orange punya style.

an annoying inspiration :D


heck yeah. I gotta admit that I'm a big of a freakin annoyin biatch myself. And if I really DID annoyed you with any kind of an act then urm sorry then. But here's the thing, the one that I kept tellin, no one in this world ever told you to like me huh? Then why bother yourself ? Seriously aku no hal bab haters segala mala ni tapi babe, THINK AGAIN. I'm not offended even a bit by your nasty words. Setakat nak kata Get Lost, atok aku lagi reti kot? And to call me by "annoying girl" then pfft nice try sistah but not good enough. You clearly knew nothing bout me. Hell. Call me a noob. So? I am. Nah. I'm not tryna mock you la dalam blog aku yang terlampau noob macam aku ni unlike yours yang oh-my-gee-so-fuckin-fantastic-fabulous NOT!
Terima kaseh sedozen sebab kau buat aku ketawa guling-guling atas katil selepas membaca status kau yang obviously referring me as the Annoying Noob Girl. And oh. Seronok gila babeng doh stalk kau. Adoh. Kantoi pulak. Cair taik teliunga aku err nope. Taik mata kot. sebab aku baca. Lovey dovey mushy mushy gooey goo kau yang sunggoh eugh disgusting? Orang bercinta gak. Jiwang-jiwang gak tapi takyah la sampai ergh. By the way, I bet you're a genius. A perrrrrrrrrrrrrrfect pure genius. Pintar sangat sampai bahasa pun ikut mazhab kau je nak bedal. =.= Sunggoh bengang aku membacanya. Tapi still baca sebab sumpah kau kartun sesangat!

Dah dah. Tengok.? Aku dah melalut tak tentu pasal. Dear whoever-the-heck-are-you, this is seriously not an attempt to bajet bagus nor to mock or even address you. Annoys you? Well, a bit perhaps? Lain kali taruk a humongous mirror in front of you whenever you intend to err insult or hey talk about others? Honestly, you don't deserve a point-of-view actually. Perverrrt :P

Sorry for the language. Mind it? Then takyah nak baca entries selepas ni. Nanti korang end up dok kalut meradang kat Budak Noob ini.

makasih Pak Gugel untuk fotonya


Sekian.
Aku nak get lost. Bak kata kau.
Annoying la katakan.
Jaga diri elok-elok.
Kiteww cayurnx awarkx tawww. muahx (euww) =.=
Mucho grasias.
Adios.
Assalammualaikum

No comments: