Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Friday, 28 October 2011

Amoi Sebelah Rumah Kasi Soklan Ramalan SPM

Setelah hampir sepurnama hamba berlayar menempuh seribu satu halangan, akhirnya moleknya sampai ke negeri kayangan ini.

Sorry. It's the ubat batok done the talking. *cough

Back to business. Akhirnya. Finally. Selamat sampai jugak mentee Tun Teja ini setelah berkelana sepurnama. Okay. Kelentong yang ketara aku pergi tiga hari je tapi siot rasa lama sangat. Setelah terpisah enamploh jam dan 13 menet dengan kertas kayu tersayang akhirnya kami dipertemukan. :3

Cerita pasal amoi tu. Pergh. Dengar-dengar keja kat Bahagian Soklan Pereksa. Amoi kasi bocor soklan SPM kat aku. Yay. Sukenye-sukenye. *gediks

Sebenarnya, aku di-tag oleh Kak Nisa Gay :3

Now, peeps. Here's da rulez. =.=


  • You must post these rules.
  • Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the question the tagger set for you in their post. And create new eleven question for the people you tagged to answer.
  • You have to choose 11 people to tag and link them on the post
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her
  • No tag back ! 

Adapaham? Baguss.

11 perkara pasal aku yang hangpa tanak tau
  • Aku minah bajet bagus yang bajet Preity Zinta
  • Logan Lerman suka stalk Pesbuk aku.
  • Aku pernah duet ngan Gi Kwang time mak sedara aku kahwen.
  • Aku pernah tido sekatel dengan Selena Binti Gomez.
  • Kepala aku macam tiga suku.
  • AkU sUkEw GiLeRw nGaWN OwAnG tYpE mCm nIeYw.
  • Lagu dangdut memang peberet gua.
  • Stael Hana Tajima was inpired by my nenek's style of kain batek.
  • Aku sidekick BoboiBoy.
  • Batman pernah pam tayar kat rumah aku.
  • Nama aku Didi sebab aku gila sangat-sangat ngan karya Hlovate yang superbxzxbzxxbzs!
And here's le questionn

Mana ko lebih suka,ayam goreng ke,ayam kicap?
Beef Steak pun okay gak

Kenapa kulit Mokgobja warna hitam?
terlebih kafein (bak kata tauke besi depan rumah)

Berapakah panjang banjaran Titiwangsa.
Entah. Tanyak cegu Geo.

Kalau Drogba lawan Messi main seremban.Agak2nya,siapa yang menang?
Paul Si Sotong. Sebab lagi banyak tangan.

Berapa ekorkah semut yang pernah ko pijak sepanjang tahun ni?
Darab 3 bahagi 8 tolak 7 kuasa 2 tambah 99 buang 11 dengan jumlah semut dekat busut belakang runah.

Betul ke Steven Gerard minat SNSD?
Tak. Steven is a 4minutes' hardcore fan.

Dulu ko study kat sekolah menengah mana?
Sekolah Alam Shah. Merapu la aku.
Sekolah Menengah Sains Kuching.

Ko tak rasa ka aku penat taip soalan ni?
Kalau minum Nescafe 3 in 1 one kompem kaw-kaw tak penat.

Ko suka tak jawab soalan aku ni?Jawab jujur.Kalau tipu bisul punggung.
Suka sangat-sangat sampai aku dok tertonggeng menaepnya.

Ko pernah minat kat classmate sendiri ke?
Pernah. Lasted for 9 minutes. Impressive.

Ko rasa aku ni hot ke gay?haha
Hawt bebeh!

11 soklan ramalan SPM untuk korang

1. Siapa Kamenrider? Soklan syok sendiri
2. Namakan salah satu lagu dangdut oleh Mariah Carey
3. Apa ibu negara Somalia?
4. Aku kiut @ bajet kiut nak mampos?
5. Apsal URL belog kau macam tu?
6. Hana Tajima tu sapa?
7. Lampard ngan Yoseob, sapa hengsem lagi?
8. Harry Potter ngan Percy Jackson dulu satu tadika ke? Tadika mana?
9. Ko follow sebab suka or sebab dia follow kau?
10. Betul ke Porenjes pakai RXZ?
11. Aku annoying tahap gaban tak? Jujur jawab!

11 orang bertuah

Zaza Rasid
Qiraf
Syuhada Coco
Masz Ashura
C
Umie Artoqimie
Adeeb Akustik
Aien Mombok
Guy Next Door
Nyna Sabrina
Ajid
tanak jawab takpe

No comments: