Anonymous

My photo
music and comics - perfect getaway.

Saturday, 22 October 2011

Ada Apa Dengan DSLR?

Aloha !
DSLR? Whata heck is that? Adoiyai. Okay. Tatau? Tanya Encik WikiWiki.
DSLR stands for Digital single-lens Reflex camera.

heart it much peeps?

Aku takdak DSLR. Tapi kelentong siot la kalau aku kata aku taknak kan?
Fuh. Kalau bukak News Feed aku memang berlambak la dok post

Bedah Leman
Ohmaigod. I love DSLR!

Jali Bieber
Dem. Siot la lense DSLR baru tu. Ribu-ribu. aku nak!

Lehot MinatKpopSangatsangatsampaiLebam
Tidak! DSLR aku tertinggal. Takdapat nak hambek pic adek aku graduate Tadika. :(

Khadijah Parie
itew nak amewk pic Joe Macho gunew DSLR abah itew la lepas niew :)

*sigh
Aku tengok pun naik muak.
Kadang-kadang jeles gak tengok budak kecik yang belom tahu nak eja DSLR dah ada DSLR sendiri.

"aku nak snap kak long kantoi date pastu kasi kat daddy :3"

Tapi memang rezeki kan. 
I'm workin on to get my very own. Seriously.
I've tried kawan punya and my uncle's. Patutla orang memang suka. Result gempak.


lebih-lebih lagi yang gila camwhoring. Memang satisfaction tahap maximum.

aku ada. kau ada tak?

hah. aku guna d200. kau guna camera 1.3 mp hp cabuk kau je :P

ini baru fisheye  beb

tapi untuk ambik photos for scenes or events tu lagila gempak  ^_^

tiada kaitan tapi cantik =.= 
dahla. asyik dok tengok, makin kuat berangan aku. Karang dok pujok abah pi beli pulak.

Assalammualaikum.
Best friend aku si Mario Maurer tu dok jerit panggil tengok movie Hindustan sama-sama.
tata.
adios.
grasias.

p.s. photo courtesy of #weheartit

p.s.s.
*doublejerk eyebrow*


2 comments:

Firdaussi Hashim said...

yup.. dslr is nice if you want to keep progressing in photography.. you might want to try slt (single-lens translucent)..

Qadriah Mohamad Isnadi said...

whoa. big thanks, bro! i'll check it out later.